http://www.google.com.my/imglanding?q=CHELSEA+FC&hl=en&biw=1366&bih=643&gbv=2&tbs=isch:1&tbnid=HexZWGOj5t3AyM:&imgrefurl=http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1678053,00.html&imgurl=http://www.chelseafc.com/javaImages/b8/4c/0,,10268~3689656,00.gif&ei=c5NnTdmiFM7NrQf9kP3KCA&zoom=1&w=640&h=340

Cloud words..

Posted by nazrul sunbae Monday, February 21, 2011

>>  Entry kali ni nak cita sal cam na nak wat Cloud Words..guna laman web ni lebih senang jika dbandingkan nak wat cara manual..bukan men payah nak susun perkataan satu  satu bijik..dgn service kat lmn web ni..setiap bait - bait perkataan akan di susun secara randomize..so senanag la sket kan..tp ada gak tools jika nak setting ikut colour, size atau type font..nak wat horizontal atau vertical pun boleh..ok jom cuba reramai..
cuba try test Cloud words di sini










3 comments
  1. hus Said,

    semak la.....cane ko wat...

    Posted on February 21, 2011 at 6:47 PM

     
  2. wakakakaka..tu tutorail siap aku bg..xkan x phm..

    Posted on February 23, 2011 at 12:00 PM

     
  3. comel2..kalau buat kat baju ok gakz..baju ajk kelab geo..

    Posted on March 11, 2011 at 6:29 AM

     

Post a Comment